De mooiste vloeren voor uw huis

Floorfinder
Scheldestraat 30
Oss, The Netherlands
+31 (0)412 - 657 428
Het complete 2015 vloeren programma in vernieuwde Heywood showroom Oss

Het complete 2015 vloeren programma in vernieuwde Heywood showroom Oss

De nieuwe Heywood Collecties voor 2015 worden in de totaal vernieuwde showroom in Oss getoond. Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen en geïnspireerd te raken door

dit innovatieve en kleurrijke programma. Variërend van brede planken, trendy en klassieke patronen tot en met paneelvloeren zoals Visgraat, Hongaarse punt en Versailles. Speciaal voor de showroom van de professionele retailer biedt Heywood een prachtig display-pakket waarmee u overzichtelijk de meest fraaie vloeren kunt tonen in een variëteit van houtsoorten, gradaties, afmetingen, kleuren en patronen. Om dit te completeren, biedt het Heywood Team u aanvullend verschillende maatwerkopties, helemaal afgestemd op uw wensen en behoeften.

Meer informatie kunt u vragen aan uw Heywood Vertegenwoordiger of de afdeling Verkoop.

Enkele andere interessante nieuwsberichten

Binnenkort verwacht!

Binnenkort verwacht!

Om te profiteren van de recent geïnstalleerde afwerkingslijn wordt onze collectie herzien, met nieuwe producten die binnenkort geïntroduceerd zullen worden. Uiteindelijk zal onze collectie bestaan uit zowel oxidatieve/luchtgedroogde als UV afgewerkte producten, waarmee aan de diversiteit van vraag voldaan wordt.

Lees meer over Binnenkort verwacht!