De mooiste vloeren voor uw huis

Floorfinder
Scheldestraat 30
Oss, The Netherlands
+31 (0)412 - 657 428

Over ons

De kracht van Heywood: op maat en meer . . .

Sinds 1998 produceren de gebroeders Van der Heijden in Oss. Het is een echt Brabants familiebedrijf dat inmiddels naast de Nederlandse - ook de internationale markt belevert.
De tweede generatie is in de voetsporen getreden van hun vader, die al in 1986 startte met een houthandel die aanvankelijk sloophout verkocht en later furore maakte met tuinhout.
Bij Heywood Vloeren ligt de focus op het ontwerp en de productie van hardhouten vloeren en parket. Het programma kent diverse collecties, die variëren qua design, afmetingen, diktes, kleuren en bewerkingen zoals geborsteld, geschaafd, verouderd, gerookt en handgeschraapt. Meestal worden de vloerdelen, ofwel Multiplanken, behandeld met gekleurde olie. De productie van alle vloeren geschiedt helemaal op maat, op basis van de wensen van de individuele klanten. Onze kwaliteitsbewuste maatwerk-aanpak en betrouwbare afspraken dragen bij aan het succes van ons bedrijf. Inmiddels worden Heywood Vloeren gevraagd of voorgeschreven door consumenten, architecten en interieurontwerpers voor uiteenlopende internationale projecten, zowel particulier als zakelijk. Heywood onderscheidt zich door de uitstekende kwaliteit hardhouten vloeren, die met passie en toewijding door onze vakmensen worden vervaardigd.

Onze missie

Wij streven continu naar het hoogste kwaliteitsniveau, zowel qua design als qua afwerking, voor ons innovatieve product: de Multiplank. Deze wordt onder meer als planken vloer, Hongaarse punt en Visgraat vervaardigd. Met als resultaat een vloer die zo'n geweldige uitstraling heeft dat men er trots op is om die graag aan anderen te laten zien.


Unieke Eigenschappen Heywood

Heywood's Unique Selling Points which puts their products ahead of many others in the wooden flooring industry:

  • Familiebedrijf met sterke traditie, normen en waarden
  • Verantwoorde inkoop: Responsible Purchase Policy
  • Flexibele organisatie met een hoog service-level
  • Betrouwbare productie- en levertijden
  • Maatwerkproductie: 'Design your own floor' samen met Heywood
  • Groot assortiment designs en vele houtsoorten
  • Geraffineerde bewerkingen en mooie, tijdloze patronen
  • Ruime keuze uit afmetingen, diktes en kleuren
  • Klantbeleving: goede kwaliteit, service en leverbetrouwbaarheid
  • Geschikt voor UFH - Al onze Multiplank vloeren van Europees Eiken hebben een hardhouten toplaag , bevestigd op WPB Berken multiplex. Zowel het eiken- als berkenhout beschikken over een hoge hitte-conductiviteit (HCV). Daarom zijn onze Multiplank vloeren perfect geschikt voor op vloerverwarming.